Επέστρεψε στη ΝΔ ο Καμπόσος, που είχε επικροτήσει την επίθεση ακροδεξιών στον Γ. Μπουτάρη

Πέντε χρόνια μετά τη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τότε είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχτεί «μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ», ο δήμαρχος Άργους επιστρέφει σαν να μην έγινε τίποτα στους κόλπους της γαλάζιας παράταξης, από την οποία άλλωστε δεν έφυγε ποτέ.

«Το γεγονός ότι άνοιξε πάλι η πόρτα του σπιτιού μου μόνο χαρά μου δίνει» δήλωσε πανηγυρίζοντας ο Δ. Καμπόσος. «Με την απόφαση του προέδρου τυπικά είμαι πάλι στον χώρο από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ» πρόσθεσε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook, σημειώνοντας με νόημα ότι η επιστροφή του στη ΝΔ «είναι για μένα μια επιβράβευση για την αδιάλειπτη στήριξη που έχω επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια ώστε το κόμμα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τονίσει ότι θα συνεχίσει «με την ίδια ζέση την προσπάθεια ώστε και οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αποτελέσουν μια ακόμα νίκη για τη Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι ο και τότε (Ιούνιο του 2018) δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καμπόσος,  είχε ταχθεί υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων που είχαν  επιτεθεί στον Γ. Μπουτάρη, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη» και αναγκάζοντας τη ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, να τον καλέσει σε απολογία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί